Data Science Economy unConference 2017

Data Science Economy unConference 2017

Upravo smo završili, izgleda za sve odličnu konferenciju o upravljanju podacima i njihovoj vrijednosti koju smo nazvali “Data Science Economy unConference”, na kojoj se okupilo 200 profesionalaca i zainteresiranih da nauče više o podacima i njihovoj vrijednosti. Konferencija se sastojala od dva dana – prvi dan smo imali konferenciju s keynote speakerima (odlični Steve Lok iz Economista te Dmitry Turchyn iz Microsofta), panel o Data Science primjeni u Hrvatskoj (Leo Mršić, Mile Šikić, Ivan Skender, Ratko Mutavdžić) te ostatak dana po nekoliko vertikala vezanih za telekome, financije, retail itd.

Drugi dan bio je posvećen radionicama na kojima su pružatelji usluga vezanih uz Data Science (IBM, Microsoft, HPE) dali pregled svojih alata i platformi koje možete iskoristiti.

Ovo je još jedna od aktivnosti koje pokreće EVENTA01 i time gradi inovativnu i integriranu platformu za razmjenu ideja, znanja i mogućnosti, ne samo u Data Science području, nego i u području korporativnih inovacija (Corporate Innovation), umjetne inteligencije (Artificial Intellligence and Robotics), dronova i ostalih upravljivih letjelica (DroneFest) itd. I naravno, to nije sve, još toga dolazi vrlo skoro!

Ako mislite da možete biti dio ove platforme i možete dodati vrijednost u rad grupe entuzijasta – javite se!

Related Posts