Dobro došli u svijet digitalno podržanih događanja

Jeste li bili na događanjima na kojima ljudi iz organizacije upečatljivo daju naredbe, užurbano koračaju prostrem i odišu dojmom zabrinutosti za svaki detalj događanja što ne može promaknuti sudionicima? Jeste li doživjeli da čovjek u plavoj kuti ležerno donese ljestve do projektora i laganim ga pritiskom pokrene dok vaša uprava čeka da se prezentacija smišljena za partnere ocrta na platnu? Jeste li tapkali od dosade nogama sjedeći u stolici čekajući da već jednom počne to togađanje?

Taj događaj nismo mi organizirali!

EVENTA01 je agencija u rukama profesionalaca u čijem se organizacijskom, izvedbenom i kreativnom i fasciklu nalazi veliki broj poslovnih skupova (konferencija, foruma, seminara, savjetovanja, sajmova, road showova…). Iskustvo je iskovano u organizacijskim procesima nekih od najvećih poslovnih događanja održanih u Hrvatskoj poput Adria Business Foruma (na kojima su gostovali Jack Welch, Tom Peters i Michael Porter), WinDaysa, susreta Žena u biznisu, susreta Gradonačelnika i poduzetnika

about_agency

Ne postoji situacija i problem vezan uz organizaciju događanja s kojima se nismo susreli i uspješno ga premostili na zadovoljstvo svih sudionika. Mi imamo odgovor, prijedlog i savjet za svako događanje vezno uz vaš biznis koje želite organizirati. Zašto boutique? Znate kako uđete u boutique i izaberete nešto iz ponude što vam najviše odgovara, a ponekad poslušate savjete prodavača?! Slični pristup nudimo i mi. No, ne ulazite baš u svaki, zare ne? Želja nam je otvoriti vam samo vrhunske ideje, kreirati samo nevjerojatno iskustvo i pronaći onaj wow efekt kojeg svi očekuju.

Digitalno ima svoju ulogu ovdje. Digitalno je podloga svega i danas raditi događanje bez digitalne potpore baš i nije neki pristup. Naš pristup je protkati digitalno iskustvo kroz cijelo događanje. No o tome više kada se napišu novi postovi i nove stranice.

Što nas možete tražiti?

Došli ste na ideju za event kojim želite zaokupiti pažnju klijenata (ili uprave, medija, zaposlenika, korisnika vaših proizvoda i usluga, tržišta, javnog mijenja…) i treba vam

a. Konzultacija
Zajednički s vama osmislit ćemo sve detalje vašeg događanja i točku po točku (ciljna skupina, program, mjesto, catering, oprema, konferencijski materijali…) isplanirati vaše događanje.

b. Izvedba
Imate predavače, znate gdje želite održati event i koju poruku želite poslati. Sad vam treba netko TKO će to materijalizirati i pobrinuti se da se sve odvija baš onako kako ste to zamislili. Mi smo TKO.

c. All inclusive
a + b

d. Nešto sasvim specifično 🙂
a+ b – (a x b) / (-b/3)

Potražite nas. Hajdemo zajednički stvoriti doživljaj koji će ostaviti otisak.

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *