Corporate Innovation & Intrapreneurship Conference

Corporate Innovation & Intrapreneurship Conference

Više informacija o CORP2IN 2016 izdanju: kliknite ovdje!

Biti inovativan nikad nije bilo važnije! Svijet se okreće sve brže. Konkurencija, novi proizvodi i poslovni modeli ruše okruženje u kojemu je sve bilo poznato i tjeraju kompanije da u biznis ugradite novu kulturu – kulturu inovativnosti i poduzetništva.

Kroz uzbudljivu kombinaciju stručnih prezentacija, dinamičnih panela i interaktivnih radionica sudionici će dobiti znanje i alate s kojima će znati kako ubrzati vrijeme za generiranje novih ideja, proizvoda, usluga i procesa…kako potaknuti kreativnost u organizaciji.

KAKO UGRADITI INOVATIVNOST I PODUZETNIŠTVO U ORGANIZACIJU Postaviti sustav i procese koji će omogućiti organizaciji da iskoristiti inovativne potencijale i počne izbacivati kreativne ideje koje u konačnici postaju novi proizvodi, optimalan način proizvodnje, stvaraju nova tržišta…

NAJBOLJE KORPORATIVNE PRAKSE ZA INOVACIJU I KOMERCIJALIZACIJU Prezentacija najnovijih poslovnih strategija i menadžerskih alata koji potiču neprekidnu inovaciju i pretvaranje ideja u primjenjiva rješenja

RAZVOJ LJUDSKOG KAPITALA Stvaranje i njegovanje kulture inovativnosti u organizaciji i izgradnja vještina i stavova koji će osigurati inovacijske rezultate.

MJERENJE INOVATIVNOSTI NA ORGANIZACIJSKOJ RAZINI – Korištenje efikasnih mjera koje pomažu u analiziranju, upravljanju i poboljšavanju inovativnih procesa

OD VIZIJE DO STVARNOSTI – DIZAJN PROIZVODA I USLUGA KOJI GENERIRAJU NOVU VRIJEDNOST   Primijeniti dizajn  koji stavlja korisnika u fokus kada se od ideje stvara proizvod/usluga koji će tržište željeti.

Konferencija okuplja korporativne donositelje odluka, voditelje Odjela za istraživanja i razvoj, osobe zadužene za inovativne procese u tvrtkama, osobe iz akademske zajednice koji surađuju s tvrtkama u području istraživanja i razvoja, ključne stručnjake i nezavisne konzultante, vodeće regionalne institucije i organizacije fokusirane na inovativnost, konzultantske tvrtke, državne agencije za razvoj inovativnosti i konkurentnosti, investitori (venture capital fondovi, private equity tvrtke, poslovni anđeli), start-upe, studente… sve koje inspirira inovativnost i poduzetništvo.

Sudionici su ključni faktor uspjeha konferencije. Ne samo zato što će čuti i vidjeti razna nova saznanja vezano uz inovacije, inovativnost i kreativnost, nego što će razmjenom iskustava i znanja pridonijeti da se pojam inovativnosti što više i bolje primjeni u njihovim organizacijama.

Povezivanje ćemo potaknuti ne samo u stvarnom, nego i u kreativnom digitalnom svijetu, gdje ćemo koristiti najmodernije tehnologije kako bi povezali ljude i mogućnosti.